Jill Moves is te boeken voor…

Hieronder vindt u een overzicht van wat Jill Moves u te bieden heeft. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op (Zie;‘Contact’)

· Workshops / Lessen; Jill Moves is te boeken voor lessen en workshops op locaties door heel Nederland!
 
· Kinderfeestjes; Heeft u een kind dat bijna jarig is en het super leuk vind om te dansen? Leuk idee voor een kinderfeestje: Dansworkshop / Dans-videoclip!
 
· Personeelsfeesten; Is er een jubileum te vieren? Afscheid van een medewerker (vanwege bijv. pensionering)? Of wilt u in een kennismakingsweek iets leuks doen? Wij geven dansworkshops in verschillende dansstijlen!
 
· Basisschool / Voortgezet onderwijs; op zoek naar een leuke dansactiviteit op school? Wij geven dansworkshops in verschillende dansstijlen!
 
· Videoclips/shows artiesten; Wij worden regelmatig geboekt voor het meewerken aan videoclips/shows van artiesten. Vraag ons naar de mogelijkheden!
 
· Optredens / Showcases / Danseressen; Ter gelegenheid van evenementen verzorgen wij met een groep/duo een optreden/showcase. Ook kunt u bij ons terecht voor het boeken van danseressen voor festivals etc. Vraag ons naar de mogelijkheden!
 
Ook als u nieuwe/andere ideeën heeft omtrent Dans die niet in dit overzicht staan, horen wij dat natuurlijk graag!
Wanneer u Jill Moves boekt, bekijk dan ook even de annuleringsvoorwaarden!