Even voorstellen

 
Jill Voogt: Oprichtster, Eigenaresse en Docente @ Jill Moves

Graag stel ik mij even persoonlijk aan u voor! Mijn naam is Jill Voogt, ik ben 31 jaar en woon in Stegeren.

Sinds mijn 4de ben ik al volop bezig met dans. Als klein meisje begon ik met klassiek ballet. Al snel wilde ik meer dus in de loop van de jaren kwamen daar de stijlen Jazz, Streetdance/Hip hop, Modern en Stijldansen (Latin & Ballroom) bij.

Naast alle lessen die ik volgde deed ik ook mee aan veel voorstellingen, shows, wedstrijden, workshops en andere dansactiviteiten die vanuit de dansscholen of daarbuiten georganiseerd werden. Mijn passie voor dans in is in al deze jaren heel sterk gegroeid.

Door de grote liefde voor dans kon het niet anders dat ik hier mijn leven van wilde maken. Dus toen ik 16 jaar was en voor de dansopleiding koos was dat natuurlijk geen verrassing. In mijn eerste schooljaar kreeg ik mijn eerste vaste lesgeefuren en dit werden er in de opeenvolgende jaren steeds meer. Ook heb ik tijdens mijn studie veel optredens, dansworkshops en dansevenementen georganiseerd en uitgevoerd. Ik studeerde af als allround dans docente in juni 2012. Sinds dien ben ik (ook overdag) nog meer gaan lesgeven en dans evenementen gaan organiseren.

Ik word niet alleen als docent, maar ook regelmatig als uitvoerend danseres gevraagd voor verschillende projecten zoals optredens of het dansen in videoclips en shows voor verschillende artiesten.

 

Cem Diesveld: Danseres en docente @ Jill Moves

Hallo, ik zal mij even voorstellen! Mijn naam is Cem Diesveld. Ik ben 23 jaar en ik woon in Arnhem.

Ik ben begonnen met dansen toen ik 10 jaar oud was. Ik begon met de stijl hiphop en in de loop der jaren ben ik steeds meer stijlen gaan volgen zoals dancehall, modern/jazz en afrodance.

Naast het volgen van al deze lessen heb ik ook meegedaan aan voorstellingen/optredens, wedstrijden en workshops. Ook maak ik regelmatig dansvideo’s waarvan ik zelf de choreografieën maak en werk ik mee aan videoclips van verschillende artiesten. Dit vind ik allemaal belangrijk om te doen zodat ik mijzelf nog verder kan ontwikkelen in het dansen!

Met veel plezier geef ik al een hele tijd de afrodance lessen bij Dansschool Jill Moves. Ook ben ik sinds kort de Hiphop/Streetdance lessen voor kids gaan verzorgen! Ik wil ervoor zorgen dat al mijn leerlingen het naar hun zin hebben en met een grote glimlach de les uitgaan. Naast de wekelijkse lessen in de dansschool, word ik ook vaak ingezet als invaldocent of voor workshops op scholen of andere evenementen.