Even voorstellen

 
Jill Voogt: Oprichtster, Eigenaresse en Docente @ Jill Moves
 
Graag stel ik mij even persoonlijk aan u voor! Mijn naam is Jill Voogt, ik ben 26 jaar en woon in Arnhem.

Sinds mijn 4de ben ik al volop bezig met dans. Als klein meisje begon ik met klassiek ballet. Al snel wilde ik meer dus in de loop van de jaren kwamen daar de stijlen Jazz, Streetdance/Hip hop, Modern en Stijldansen (Latin & Ballroom) bij. De dansscholen waar ik al deze lessen heb gevolgd zijn; Balletstudio Danspodium en ViDa Studio’s Zevenaar. Hier volgde ik lessen van o.a. Anne en Mario van Drünick, Ronald Straatman en Suzanne Vieberink. 

Naast alle lessen die ik volgde deed ik ook mee aan veel voorstellingen, shows, wedstrijden, workshops en andere dansactiviteiten die vanuit de dansscholen of daarbuiten georganiseerd werden. Mijn passie voor dans in is in al deze jaren heel sterk gegroeid.

Door de grote liefde voor dans kon het niet anders dat ik hier mijn leven van wilde maken. Dus toen ik 16 jaar was en voor de dansopleiding koos was dat natuurlijk geen verrassing. In mijn eerste schooljaar kreeg ik mijn eerste vaste lesgeefuren en dit werden er in de opeenvolgende jaren steeds meer. Ook heb ik tijdens mijn studie veel optredens, dansworkshops en dansevenementen georganiseerd en uitgevoerd. Ik studeerde af als dans docente in juni 2012. Sinds dien ben ik (ook overdag) nog meer gaan lesgeven en dans evenementen gaan organiseren.

Op het moment ben ik naast Jill Moves ook werkzaam als dans docente bij Balletstudio Danspodium in Zevenaar en bij Danscentrum Wildschut in Tiel.

 

Cem Diesveld: Danseres en docente @ Jill Moves

Hallo, ik zal mij even voorstellen! Mijn naam is Cem Diesveld. Ik ben 19 jaar en ik woon in Arnhem.

Ik ben begonnen met dansen toen ik 10 jaar oud was. Ik begon met de stijl hiphop en deze stijl volg ik nog tot op heden. In de loop der jaren ben ik steeds meer stijlen gaan volgen zoals dancehall, modern/jazz en afrodance. Ik vind zelf de stijlen dancehall en afrodance het leukst. Ook maak ik deel uit van de dance crew van Dansschool Jill Moves.

Naast het volgen van al deze lessen heb ik ook meegedaan aan voorstellingen/optredens, wedstrijden en workshops. Daarnaast maak ik dansvideo’s waarvan ik dan zelf de choreografieën maak. Dit vind ik allemaal belangrijk om te doen zodat ik mijzelf nog verder kan ontwikkelen in het dansen!

Op dit moment ben ik werkzaam als afrodance docente bij Dansschool Jill Moves. Ik wil ervoor zorgen dat al mijn leerlingen het naar hun zin hebben en met een grote glimlach de les uitgaan.