Even voorstellen

 
Jill Voogt: Oprichtster, Eigenaresse en Docente @ Jill Moves
 
Graag stel ik mij even persoonlijk aan u voor! Mijn naam is Jill Voogt, ik ben 25 jaar en woon in Arnhem.

Sinds mijn 4de ben ik al volop bezig met dans. Als klein meisje begon ik met klassiek ballet. Al snel wilde ik meer dus in de loop van de jaren kwamen daar de stijlen Jazz, Streetdance/Hip hop, Modern en Stijldansen (Latin & Ballroom) bij. De dansscholen waar ik al deze lessen heb gevolgd zijn; Balletstudio Danspodium en ViDa Studio’s Zevenaar. Hier volgde ik lessen van o.a. Anne en Mario van Drünick, Ronald Straatman en Suzanne Vieberink. 

Naast alle lessen die ik volgde deed ik ook mee aan veel voorstellingen, shows, wedstrijden, workshops en andere dansactiviteiten die vanuit de dansscholen of daarbuiten georganiseerd werden. Mijn passie voor dans in is in al deze jaren heel sterk gegroeid.

Door de grote liefde voor dans kon het niet anders dat ik hier mijn leven van wilde maken. Dus toen ik 16 jaar was en voor de dansopleiding koos was dat natuurlijk geen verrassing. In mijn eerste schooljaar kreeg ik mijn eerste vaste lesgeefuren en dit werden er in de opeenvolgende jaren steeds meer. Ook heb ik tijdens mijn studie veel optredens, dansworkshops en dansevenementen georganiseerd en uitgevoerd. Ik studeerde af als dans docente in juni 2012. Sinds dien ben ik (ook overdag) nog meer gaan lesgeven en dans evenementen gaan organiseren.

Op het moment ben ik naast Jill Moves ook werkzaam als dans docente bij Balletstudio Danspodium in Zevenaar en bij Danscentrum Wildschut in Tiel.

 

 
Maureen Portier: Danseres en docente @ Jill Moves
 
Hoi allemaal! Mijn naam is Maureen Portier, ik ben 16 jaar en kom uit Arnhem.

Mijn passie voor dans is begonnen toen ik 4 jaar was. Ik ben begonnen met dansen bij sportvereniging AHV Swift waar ik een deel van mijn basis heb mogen ontwikkelen in de stijl jazzdance. Al snel kwam daar hiphop/streetdance bij. Een paar jaar later ben ik ook moderne danslessen gaan volgen. Sinds Dansschool Jill Moves bestaat ben ik een vaste leerling en maak ik ook deel uit van de dancecrew. Hiermee heb ik al vele wedstrijden en gave optredens mogen dansen.

Wat ik het liefste doe is mijn passie voor dans overbrengen aan andere dansers en aan publiek. Daarom ben ik na het behalen van mijn vmbo-t diploma, begonnen met de dansopleiding ‘Show’ op het Rijn Ijssel in Arnhem. Ik hoop mijzelf hierdoor nog meer te ontwikkelen als allround danseres.

Op dit moment zit ik in het eerste jaar en ben ik mijn dromen aan het waarmaken. Ik wil uiteindelijk graag zowel als uitvoerend danseres als choreograaf en docent het werkveld in!

Op dit moment ben ik werkzaam als hiphop dansdocente bij Dansschool Jill Moves. Ik wil ervoor zorgen dat al mijn leerlingen het naar hun zin hebben, zich veilig voelen en met een grote glimlach de les uitgaan.

 

Cem Diesveld: Danseres en invaldocente @ Jill Moves
 

Hallo, ik zal mij even voorstellen! Mijn naam is Cem Diesveld. Ik ben 18 jaar en ik woon in Arnhem.

Ik ben begonnen met dansen toen ik 10 jaar oud was. Ik begon met de stijl hiphop en deze stijl volg ik nog tot op heden. In de loop der jaren ben ik steeds meer stijlen gaan volgen zoals dancehall, modern/jazz en afrodance. Ik vind zelf de stijlen dancehall en afrodance het leukst. Ook maak ik deel uit van de dance crew van Dansschool Jill Moves.

Naast het volgen van al deze lessen heb ik ook meegedaan aan voorstellingen/optredens, wedstrijden en workshops. Daarnaast maak ik dansvideo’s waarvan ik dan zelf de choreografieën maak.

Dit vind ik allemaal belangrijk om te doen zodat ik mijzelf nog verder kan ontwikkelen in het dansen!