Even voorstellen

 
Jill Voogt: Oprichtster, Eigenaresse en Docente @ Jill Moves

Graag stel ik mij even persoonlijk aan u voor! Mijn naam is Jill Voogt, ik ben 29 jaar en woon in Arnhem.

Sinds mijn 4de ben ik al volop bezig met dans. Als klein meisje begon ik met klassiek ballet. Al snel wilde ik meer dus in de loop van de jaren kwamen daar de stijlen Jazz, Streetdance/Hip hop, Modern en Stijldansen (Latin & Ballroom) bij.

Naast alle lessen die ik volgde deed ik ook mee aan veel voorstellingen, shows, wedstrijden, workshops en andere dansactiviteiten die vanuit de dansscholen of daarbuiten georganiseerd werden. Mijn passie voor dans in is in al deze jaren heel sterk gegroeid.

Door de grote liefde voor dans kon het niet anders dat ik hier mijn leven van wilde maken. Dus toen ik 16 jaar was en voor de dansopleiding koos was dat natuurlijk geen verrassing. In mijn eerste schooljaar kreeg ik mijn eerste vaste lesgeefuren en dit werden er in de opeenvolgende jaren steeds meer. Ook heb ik tijdens mijn studie veel optredens, dansworkshops en dansevenementen georganiseerd en uitgevoerd. Ik studeerde af als allround dans docente in juni 2012. Sinds dien ben ik (ook overdag) nog meer gaan lesgeven en dans evenementen gaan organiseren.

Op het moment ben ik naast Jill Moves ook werkzaam als dans docente bij Balletstudio Danspodium in Zevenaar en bij Danscentrum Wildschut in Tiel. Daarnaast word ik niet alleen als docent, maar ook regelmatig als uitvoerend danseres gevraagd voor verschillende projecten zoals optredens of het dansen in videoclips en shows voor verschillende artiesten.

 

Cem Diesveld: Danseres en docente @ Jill Moves

Hallo, ik zal mij even voorstellen! Mijn naam is Cem Diesveld. Ik ben 22 jaar en ik woon in Arnhem.

Ik ben begonnen met dansen toen ik 10 jaar oud was. Ik begon met de stijl hiphop en in de loop der jaren ben ik steeds meer stijlen gaan volgen zoals dancehall, modern/jazz en afrodance. Ik vind zelf de stijlen dancehall en afrodance het leukst. Ook maak ik deel uit van dancecrew FLAWLESS van Dansschool Jill Moves.

Naast het volgen van al deze lessen heb ik ook meegedaan aan voorstellingen/optredens, wedstrijden en workshops. Daarnaast maak ik dansvideo’s waarvan ik dan zelf de choreografieën maak. Dit vind ik allemaal belangrijk om te doen zodat ik mijzelf nog verder kan ontwikkelen in het dansen!

Met veel plezier geef ik al een hele tijd de afrodance lessen bij Dansschool Jill Moves. Ik wil ervoor zorgen dat al mijn leerlingen het naar hun zin hebben en met een grote glimlach de les uitgaan. Naast de wekelijkse lessen in de dansschool, word ik ook vaak ingezet op scholen voor hiphop/streetdance workshops.

 

Gido van Ooijen: Docent @ Jill Moves

Hallo, ik stel me graag even aan u voor. Mijn naam is Gido van Ooijen. Ik ben 30 jaar oud en woon in Arnhem.

Op mijn 7e ben ik op dansles gegaan. Ik leefde voor dans en beweging en al van jongs af aan reageer ik op muziek door te bewegen. Het was dus ook niet gek dat ik al snel meerdere stijlen ging doen. Op mijn 12e danste ik 11 uur in de week, ik zat toen op streetdance, tapdansen, jazzballet, breakdance, en de vooropleiding van ArtEZ. Op mijn 16e ben ik naar het MBO Dance gegaan in Arnhem en daarna ben ik doorgestroomd naar het HBO Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam.

Ik heb met veel choreografen gewerkt, en heel veel kennis opgedaan die ik tot op de dag van vandaag nog steeds toe pas in mijn eigen lessen. Na een aantal jaren bij Introdans en Kissmoves heb ik besloten me meer te gaan richten op het lesgeven.

Momenteel geef ik in diverse stijlen les, bij Dansschool Jill Moves verzorg ik de modern/jazz advanced lessen en word ik ingezet voor workshops. Ik hou ervan als ik mijn leerlingen zie groeien, maar het belangrijkste vind ik nog altijd plezier te hebben in dans, hoe hard je ook werkt!

 

Ivy Voogt: Docente @ Jill Moves

Hallo, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Ivy Voogt. Ik ben 27 jaar en ik woon in Nijmegen.

Ik ben begonnen met dansen toen ik 3 jaar oud was. Dit kwam omdat mijn zus Jill begon met haar danslessen. Ik moest en zou volgen! Ik ben begonnen met Klassiek Ballet en toen is het balletje gaan rollen. Jazz, Modern, Streetdance, Stijldansen en Tapdance kan ik sindsdien aan het rijtje toevoegen.

Omdat ik naast dans een grote passie heb voor zingen en acteren ben ik na de middelbare school gaan studeren aan de Nederlandse Musical Academie in Nijmegen. Bij Dansschool Jill Moves mocht ik voor een examenonderdeel een Showdans Workshop geven. Ik ben doorgegroeid naar Allround Entertainer en ik mag nu al een hele poos voor mijn werk op het podium staan. Daar ben ik enorm dankbaar voor!

Bij Dansschool Jill Moves geef ik de Kidsdance lessen op woensdagmiddag en ik vind het heerlijk om de passie die ik al van kleins af aan heb voor dansen, te gaan delen met nieuwe jonge dansers!

 

Nanda van de Vorle: Docente @ Jill Moves

Hey allemaal! Mijn naam is Nanda van de Vorle, ik ben 33 jaar en woon in Arnhem. 

Als kind was ik altijd al aan het dansen, zingen en acteren en heb hier mijn werk van gemaakt. Daar ben ik nog steeds elke dag super blij mee!

Ik heb 4 jaar aan de mbo dansopleiding gestudeerd in Arnhem en daarna ook mijn diploma behaald na 4 intensieve jaren op de hbo dans academie Fontys in Tilburg.
Ik ben heel allround opgeleid en daarom ook van alle markten thuis. Jazz, modern, streetdance, hiphop, show.. Ik zou geen keuze kunnen maken wat ik het leukste vind om te doen!

Naast dansdocent ben ik ook uitvoerend professioneel danseres/zangeres en treed ik op verschillende plekken op in Nederland maar ook in het buitenland!

In de Corona tijd heb ik mezelf flink laten gaan op TikTok, dus de nieuwe Tiktok dansles past perfect bij mij! Ik geniet er enorm van deze lessen bij Jill Moves te mogen verzorgen!
 
 
Demi Willemsen: Gast docente @ Jill Moves
 
Hallo, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Demi Willemsen. Ik ben 30 jaar oud en ik woon in Arnhem.
 
Ik ben begonnen met dansen toen ik 5 jaar oud was. Ik vond dansen als kind zijnde al erg leuk en ik ging van 1 keer in de week naar 3 keer in de week. Voordat ik het wist was ik 16 jaar en danste ik bijna elke dag .
Ik ben na de Middelbare school naar MBO Dance Rijnijssel gegaan in Arnhem. Daar afgestudeerd en verder gaan studeren aan de HBO Dansacademie Fontys uitvoerend Jazz/Urban.
 
Momenteel ben ik werkzaam als dansdocent en uitvoerend danseres. Voor Dansschool Jill Moves verzorg ik invallessen en danslessen/workshops op scholen. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en daar ben ik heel dankbaar voor. Al mijn ervaringen deel ik dan ook graag in de danslessen, om ook nieuwe talenten te ontwikkelen en passie voor dans te creëren.