Even voorstellen

 
Jill Voogt: Oprichtster, Eigenaresse en Docente @ Jill Moves
 
Graag stel ik mij even persoonlijk aan u voor! Mijn naam is Jill Voogt, ik ben 25 jaar en woon in Arnhem.

Jill Moves

 

Sinds mijn 4de ben ik al volop bezig met dans. Als klein meisje begon ik met klassiek ballet. Al snel wilde ik meer dus ik de loop van de jaren kwamen daar de stijlen Jazz, Streetdance/Hip hop, Modern en Stijldansen (Latin & Ballroom) bij. De dansscholen waar ik al deze lessen heb gevolgd zijn; Balletstudio Danspodium en ViDa Studio’s Zevenaar. Hier volgde ik lessen van o.a. Anne en Mario van Drünick, Ronald Straatman en Suzanne Vieberink. 

 

Naast alle lessen die ik volgde deed ik ook mee aan veel voorstellingen, shows, wedstrijden, workshops en andere dansactiviteiten die vanuit de dansscholen of daarbuiten georganiseerd werden. Mijn passie voor dans in is in al deze jaren heel sterk gegroeid.

Door de grote liefde voor dans kon het niet anders dat ik hier mijn leven van wilde maken. Dus toen ik 16 jaar was en voor de dansopleiding koos was dat natuurlijk geen verrassing. In mijn eerste schooljaar kreeg ik mijn eerste vaste lesgeefuren en dit werden er in de opeenvolgende jaren steeds meer. Ook heb ik tijdens mijn studie veel optredens, dansworkshops en dansevenementen georganiseerd en uitgevoerd. Ik studeerde af als dans docente in juni 2012. Sinds dien ben ik (ook overdag) nog meer gaan lesgeven en dans evenementen gaan organiseren.

Op het moment ben ik naast Jill Moves ook werkzaam als dans docente bij Balletstudio Danspodium in Zevenaar en bij Danscentrum Wildschut in Tiel.

 
Sharina Penterman: Docente @ Jill Moves
 
Hi! Mijn naam is Sharina Penterman. Ik ben 23 jaar en woon in Zutphen.
 

In 2004 ben ik begonnen met dansen. Ik begon met Jazzdance en er kwam van alles bij zoals Modern, Klassiek Ballet en Hip Hop. Uiteindelijk lag Hip Hop mij het beste en ben ik mij daar verder in gaan verdiepen. 

Sinds 2010 ben ik echt in het werkveld bezig. Naast Hip Hop spraken Dancehall en Afro Dance mij altijd al aan. In deze stijlen ben ik mij als danseres en als docente nog steeds aan het ontwikkelen.

Na een aantal opleidingen te hebben gevolgd, ben ik nu druk bezig mijn Artiest Urban Dans opleiding af te ronden. Hopelijk heb ik in juni 2018 mijn diploma! Na mijn opleiding wil ik graag blijven choreograferen en lesgeven en natuurlijk veel gaan optreden als uitvoerend danser (in binnen- en buitenland)!

Ik geef naast Afrodance bij -Jill Moves- ook lessen bij -Create Dance- in Deventer.